SON DAKİKA

"BOLU BELEDİYESPOR'UN BOLU BELEDİYESİ İLE HİÇ ALAKASI YOK!"

Sultanlar Liginden düşen Bolu Belediyespor ile ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada Bolu Belediyespor'un Bolu Belediyesi ile ilgisinin olmadığını belirtti. Başkan Özcan ayrıca bu bütçelerle ligde tutunabilmemiz kolay değildi dedi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İki sezon önce şampiyon olan ve şehirde üstü açık otobüs ile şampiyonluk turu atan Bolu Belediyespor geçtiğimiz hafta ligden düşmüştü. Bu süreci Bolu Belediyespor takımı ile bire bir yaşayan başkan Tanju Özcan bugün yaptığı açıklamada ise Bolu Belediyespor'un Bolu Belediyesi ile ilgisinin olmadığını, ayrıca bütçelerinin bu takımı Sultanlar liginde yarıştırmaya yetmeyeceğini belirtti. 

Özellikle son 2 sezondur Karaçayırspor Salonunda bir çok önemli maça gelen ve  tribünden takımını destekleyen Özcan, takımın kaça kurulduğunu, kime ne borcunun olduğunu bilmediğini ve kendisinden sürekli para istendiğini açıkladı. 

BOLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK TURU

Özcan'ın tüm açıklamaları videomuzda… 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.