SON DAKİKA

“BİRİLERİNE İNAT BİR DÖNEM DAHA YAPACAĞIM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan belediye seçimlerinde aday olacağını belirterek, "Ben bir dönem daha devam etmek istiyorum. Her şeyi okuyorum, birçok şeye hâkim olmaya çalışıyorum. Alaaddin Bey’in 15 yılda öğrenemediğini ben 3 yılda öğrendim zaten. Fazlasını da öğrendim." dedi.

“BİRİLERİNE İNAT BİR DÖNEM DAHA YAPACAĞIM”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özcan, Alaaddin Yılmaz’ın AK Parti’nin güçlü olmasından dolayı seçildiğini fakat kendisinin belediye başkanlığı yaparken, gece gündüz çalıştığını ve Alaaddin Yılmaz’ın 15 yılda öğrenemediğini 3 yılda öğrendiğini söyledi. Özcan, “Ben bir dönem daha devam etmek istiyorum. Her şeyi okuyorum, birçok şeye hâkim olmaya çalışıyorum. Alaaddin Bey’in 15 yılda öğrenemediğini ben 3 yılda öğrendim zaten. Fazlasını da öğrendim. Onun öğrenme gibi bir derdi de yok, şu şöyle olacak bu böyle olacak, kaça mal olacak, ne olacak hiç umurunda değil. Belediyenin ne kadar borcu olduğunu bilmezdi, ne kadar alacağı olduğunu bilmezdi, nerede ne yatırımı var bunu da bilmezdi. Hasbelkader partisinin güçlü oluşundan dolayı seçiliyordu. Bizde öyle değil ki; ben hepsini bilmek zorundayım bunların ve dolayısıyla 7 gün çalışıyorum.” dedi.

“BİRİLERİNE İNAT BİR DÖNEM DAHA YAPACAĞIM”

Özcan, isim vermeden AK Partili siyasilere gönderme yaparak bir dönem daha aday olacağını belirtti. Özcan, “Birilerine inat bir dönem daha yapacağım ama kime inat? Çıkmıyor da bir aday. Ben kimle yarışacağım. Acaba Alaaddin Bey mi çıkar dedim döner gelir 5 sene sonra. Yok dedi benim yaşım müsait değil zaten 72’sin seneye 73 olacaksın. Yok milletvekili olacağım. Nurettin mi çıkar dedim, O da gitti. AK Parti’ye de ben mi aday bulacağım.” ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.