SON DAKİKA

BİLAZER "YÖNETİM İLE OTURUP KONUŞACAĞIZ"

Son iki iç saha maçı sonrası eleştirilerin hedefinde olan Boluspor teknik direktörü Muzaffer Bilazer Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada istifa tezahüratları hakkında konuştu.

BİLAZER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Muzaffer Bilazer, pozisyonlar bulmalarına rağmen final vuruşunu yaparak gol atmakta beceriksiz kaldıklarını belirtti.

Bilazer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizespor maçını önceki 2 haftada aldıkları 2 mağlubiyetin ardından önemli bir karşılaşma olarak gördüklerini kaydetti.

Aldıkları mağlubiyetlerden dolayı bu maçın zorluklarını bilerek sahaya çıktıklarını anlatan Bilazer, "Ona rağmen bugün istediğimiz oyunu aslında oyandık. Oyuncularım bugün maçı kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Skoru dengeleyemedik. Yaklaşık 40 defa boxın içerisine girmişiz. 20 tane şut atmışız. Sadece kaleyi bulamadık." diye konuştu.

Bilazer, karşılaşmanın başında ve ikinci yarının sonunda yedikleri 2 golle yenildiklerini anımsatarak, "Aslında ikinci yediğimiz gol son haftaların tekrarı oldu bizim için. Kendi ayağımızdaki topu yine rakibe vererek, basit bir top kaybıyla yediğimiz ikinci gol. İkinci yarı formasyon değişimine gittik. Rakip 10 kişi kaldı. 4-4-2 yaptık. Sonra 3-4-1-2 yaptık. Pozisyonlar bulmamıza rağmen bugün özelikle finalde çok beceriksiz kaldık. Yine istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 3 hafta önemli avantajı kaybettik. Bu konuda üzgünüz." ifadesini kullandı.
- (Taraftarın istifa çağrısı)"Kulüp için sağlıklısı, doğrusu neyse ona göre hareket edeceğiz"
Boluspor taraftarının istifa çağrısı hakkında da bir değerlendirmede bulunan Bilazer, şunları söyledi:
"Taraftar bu kulübün sembolü, simgesi. Onlara saygı duyuyoruz. Ama bu kulüp bir adım attı bu sene bu yönetim. Bundan sonra da atacağı doğru adımlarla bu kulüpte doğru işler yapılıyor. Bu kulüp yakın zaman içerisinde tarihinde olduğu gibi arzuladığı yere gelecektir. Bununla ilgili biz yönetimle görüşeceğiz. Kulüp için sağlıklısı, doğrusu neyse ona göre hareket edeceğiz."
 

Videomuzda… 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.