SON DAKİKA

BGC "POLİS HAFTASI"NI KUTLADI

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’u ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci kuruluş yıldönümünü kutladılar.

BGC
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, Başkan Yardımcıları Hamza Canbaş ile Kemal Ersan ve yönetim kurulu üyesi Volkan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. Başkan Minisker ve yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıldönümünü nedeniyle düzenlendikleri ziyarette Aksoy ve polis teşkilatının gününü kutladılar.

Başkan Minisker, polis teşkilatının vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması konusunda çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çekerek tüm polislerin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Aksoy’da BGC Başkanı Minisker ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek zorlu koşullarda önemli bir görev ifa ettiğini belirttiği gazetecilere başarılar diledi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.