SON DAKİKA

BELEDİYENİN PARKINDAN DÜŞEN ÇOCUĞA MHP SAHİP ÇIKTI

Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesinde kurulan çocuk parkında geçirdiği kaza sonrası gördüğü tedavinin ardından taburcu edilen Ezel Yılmaz’ı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Durak, geçmiş olsun dileklerini ileterek Ezel’e bisiklet hediye etti.

BELEDİYENİN PARKINDAN DÜŞEN ÇOCUĞA MHP SAHİP ÇIKTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

MHP İl Başkanı İlhan Durak, geçen hafta Alpağut Mahallesinde çocuk parkında başına aldığı darbe sonrası ağır yaralanan ve gördüğü tedavi sonrası taburcu edilen Ezel Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. İl Başkanı Durak’a, Merkez İlçe İlçe Başkanı Hakan Aydın, KAÇEP Başkanı Sema Gülen ve KAÇEP Başkan yardımcısı Filiz Yağlıoğlu’da eşlik etti. 

BİSİKLET HEDİYE ETTİ 

Ezel’in acısını hafifletmek ve paylaşmak adına bisiklet hediye eden MHP İl Başkanı İlhan Durak yaptığı açıklamada; “Çocuk oyun parkında geçirdiği kaza sonrası zorlu bir süreci geride bırakarak evine taburcu olan Ezel’imizi ve ailesini ikametgahlarında MHP Bolu Merkez İlçe Başkanımız Hakan Aydın, KAÇEP Başkanımız Sema Gülen ve KAÇEP Başkan Yardımcımız Filiz Yağlıoğlu ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kardeşimizin yaşadığı acıyı ve üzüntüyü paylaşırken, daha güzel günlere pedal çevirmesi için küçük hediyemizi takdim ettik. Bahtının da güler yüzü gibi her zaman çiçekler açmasını temenni ederiz” dedi.

Bolu Havadis

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.