SON DAKİKA

BELEDİYE MECLİSİNDE BOLUSPOR VE BOLU BELEDİYESPOR GERGİNLİĞİ

Bolu Belediyesinin Haziran ayı ilk oturumu gerçekleştirilirken, Bolu Belediye Başkanı ile Bolu Belediyesi AK Partili Meclis üyesi ve Boluspor başkan yardımcısı Kamuran Avcı arasında tartışma yaşandı.

BELEDİYE MECLİSİNDE BOLUSPOR VE BOLU BELEDİYESPOR GERGİNLİĞİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Oturumun dilek ve temenniler bölümünde konuşan Bolu Belediyesi AK Partili Meclis üyesi ve Boluspor başkan yardımcısı Kamuran Avcı Boluspor'a Özcan'ın hiç destek vermediğini, Bolu Belediyespor'un da Sultanlar Liginden düşmesine neden olduğunu, kulübün kapanma aşamasına geldiğini hatırlattı. 

Bolu Belediye Bakanı Tanju Özcan ise Boluspor'a desteğin sadece belediye tarafından yapılamayacağını ilin siyasilerinin de devreye girmediğini hatırlattı. Özcan ayrıca Bolu Belediyespor ile ilgili olarakta kulüp başkanı Sinan Barut'un kendine danışmadan iş yaptığını, kulübe gönderdiği paraları çalışanlar için gönderdiklerini, ancak o paraları kafasına göre sporculara verdiği belirtti. 

Oldukça gergin geçen o anların tamamı videomuzda…   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu 14 (1 yıl önce)
    Bb Tanju gidiyorsun farkindamisin kamurani hiç sevmem ama senin hakkında dedikleri doğru caddeye bı in bakalım tanju millet aynısını diyormu demiyorum Twitter da seçim olmiycak Tanju yada o Türkiye'-de seni çok tanıdıklarını söyleyip kendini kandirdigin o kitle seni belediye başkanı secmiycek yine bolu halkı secicek ah Tanju vah Tanju millet vekili kalsaydin keşke iyi adamdin kendi harcadın
    0
    0
    Cevapla
  • Bolulu (1 yıl önce)
    Sayın baskann lutfen showy bırakın artık isyapin
    0
    0
    Cevapla