SON DAKİKA

BEBEK VE ÇOCUKLAR İÇİN "PEMBE MAVİ KİDS BUTİK" AÇILDI

Bolu Karaçayır Mahallesi Haznedar Sokakta hizmete açılan "Pembe Mavi Kids Butik"te bebek ve çocuklar için rengarenk ürünler sizleri bekliyor. "Pembe Mavi Kids Butik"in açılışını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaparken, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak , Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın işletme sahiplerine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.

BEBEK VE ÇOCUKLAR İÇİN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolulu girişimciler Okan Ceyhan ve eşi Öznur Ceyhan'ın ilimize kazandırdığı “Pembe Mavi Kids Butik” Karaçayır Mahallesinde hizmete açıldı. Açılış kurdelesini kesen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan genç girişimcilere hayırlı olsun temennisinde bulunurken,  MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak , Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ve parti yönetim kurulu üyesi Gürkan Güler'de Ceyhan çiftini açlışta yalnız bırakmadılar.  

Karaçayır Mahallesi Haznedar Sokak No:27'de hizmet verecek olan  “Pembe Mavi Kids Butik”in açılışında girişimciler Okan Ceyhan ve eşi Öznur Ceyhan davetliler ile yakından ilgilenirlerken bebek ve çocuklar için rengarenk giysiler açılışa katılan davetlilerin beğenisine sunuldu. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Alaattin (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsin bereketli olsun oğullarım
    0
    0
    Cevapla