SON DAKİKA

BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAYANLARDA, YAŞATANLARDA BUGÜN

İlimizin en büyük ve örnek mahallerinden Yaşamkent muhtarı Mehmet Özdem yaptığı farkındalık ile yine örnek bir muhtar olduğunu gösterdi. Mahallesinde bir çok aktiviteye imza atan muhtar Özdem bu kez öğrencilere bayrak töreninde dağıttığı bayraklarla bayramı bayram gibi yaşatmaya çalıştı.

BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAYANLARDA, YAŞATANLARDA BUGÜN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Daha önce hem üniveriste öğrencilerine burs sağlayan, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için Nutuk Kitabı dağıtımı, başarılı öğrencileri ise altın ile ödüllendiren Yaşamkent Muhtarı Mehmet Özdem bu seferde 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramında 1200 bayrağı öğrencilere dağıttı. Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda Cumhuriyet Bayramı törenine katılan muhtar Özdem çocuklarla birlikte bayramı bayram gibi yaşatarak örnek bir çalışmaya imza attı. 

Yaşamkent mahallesi için bir çok projeye imza atan muhtar Mehmet Özdem “Cumhuryetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde çocuklarımıza bayrak ve vatan sevgisini aşılamak istedik. Özellikle milli bayramlarda ve özel günlerde bu tür faaliyetler ayrı bir anlam kazanır. Biz de bu inançla çocuklarımızın coşkusunu mahalle halkımızla birlikte yaşadık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl bambaşka olacak. Cumhuriyet'imizin 100. yılı yurdumuzun dört bir yanında kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz” dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.