SON DAKİKA

BAYANLAR DUYDUK DUYMADIK, DEMEYİN! BG GÜZELLİK MERKEZİ AÇILIYOR

Son yılların gözde iş kollarından güzellik merkezi salonlarına ilimize bir yenisi daha ekleniyor. İlimizin tanınmış insanlarından Aladağ Spor Kulübü Başkanı Tahir Çetin’in eşi Güzellik uzmanı Demet Elmacı Çetin’in sahibi olduğu BG Güzellik Salonu İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İş Hanında faaliyete geçecek.

BAYANLAR DUYDUK DUYMADIK, DEMEYİN! BG GÜZELLİK MERKEZİ AÇILIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

13 Ekim Pazar Günü saat 14:00 da yapılacak açılış öncesi güzellik salonu ile ilgili bilgiler veren Demet Elmacı Çetin  "Salonumuzun her noktasını yönetmelikler çerçevesinde çok emek vererek en ince ayrıntısına kadar düşünerek  hazırladık. Önceliğimiz temizlik ve hijyen. Tek kullanımlık malzemelerle uzmanlar tarafından işlemlerin yapılmasına her zaman dikkat ediyoruz. Danışanlarımın kendilerini rahat hissetmelerinin yanı sıra bütün misafirlerimizle tek tek  ilgilenerek, işlemlerinde çözüm odaklı giderek kahve ve sohbet eşliğinde onları salonumuzdan mutlu yolcu edebilmek en büyük arzumuz’’ dedi. 

BG Güzellik Salonunun açılışa özel kampanyaları hakkında da bilgiler veren Çetin ‘’Açılışa özel tüm paketlerde %40 indirim yapacağız. Tüm Bolu halkını açılışımıza bekliyorum’’ dedi. 

BG Güzellik Salonu  İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İş Hanı 5. katta faaliyetlerine başladı. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.