SON DAKİKA

BAŞKAN TANJU ÖZCAN'DAN GÖLKÖY'DEKİ O GÖRÜNTÜLERE BÜYÜK TEPKİ!

Geçtiğimiz günlerde Spor14 yazarı ve yorumcu Vedat Özkan, Gölköy'de sağa sola atılan piknikçilerin yiyip içip attığı çöplerin görüntülerini çekmiş ve sosyal medya hesabından paylaşarak, binlerce kez görüntülenen bu video büyük tepkilerde almıştı. Bu görüntüleri alıntılayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan bu duruma büyük tepki geldi.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN'DAN GÖLKÖY'DEKİ O GÖRÜNTÜLERE BÜYÜK TEPKİ!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

"Türkiye'nin En Temiz Şehri Bolu"  sloganı ile  çalışmalarını yürüten başkan Özcan  sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada 2018 yılında Bolu Belediyesinden alınarak DSİ'ye bağlanmasının hata olduğunu, bu görüntülerden utanç duyduğunu ve bu hatalı karardan geri dönerek Gölköy'ün temizliği ve bakımı için tekrar Bolu Belediyesine bağlanması gerektiğinin altını çizdi.  

Başkan Özcan sosyal medya hesabına Spor14 yazarı ve yorumcu Vedat Özkan'ın çektiği görüntüleri de ekleyerek şunları söyledi: 

Bu görüntüleri çeken@spor14com Vedat Özkan kardeşim nezdinde tüm Türkiye’ye duyurulur. Bolu’muzun en güzel alanlarından biri olan Gölköy, hem mesire alanı hem de içme suyu ve sulama suyu havzasıdır. Gölköy’ün bakımı ve temizliği de dahil olmak üzere tahsisi 2018 yılına kadar Bolu Belediyesi’ne aitti. 2018 yılında ani ve sebepsiz bir kararla tahsis kaldırılarak, Gölköy ve çevresinin kapı gelirleri DSİ’ye bağlı Sulama Birliği verildi. Ancak DSİ, o tarihten bu yana maalesef görevi olmasına rağmen Gölköy’ün bakım, onarım ve temizliğini yapmamaktadır. Gölköy’deki bu görüntülerin yaşanmaması adına, Bolu Belediyesi’ne yeniden tahsisi hayati önem arz etmektedir. Ben Bolu Belediye Başkanı olarak Gölköy’ün bu hale getirilmesinden dolayı utanç duyuyorum. Lütfen bu hatalı kararınızdan derhal geri dönünüz.

Bu görüntüleri çeken @spor14com Vedat Özkan kardeşim nezdinde tüm Türkiye’ye duyurulur. Bolu’muzun en güzel alanlarından biri olan Gölköy, hem mesire alanı hem de içme suyu ve sulama suyu havzasıdır. Gölköy’ün bakımı ve temizliği de dahil olmak üzere tahsisi 2018 yılına kadar… 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

𝘄𝘄𝘄.manset𝟭𝟰.𝗰𝗼𝗺 (@spor14_manset14)'in paylaştığı bir gönderi

Bu görüntüleri çeken @spor14com Vedat Özkan kardeşim nezdinde tüm Türkiye’ye duyurulur. Bolu’muzun en güzel alanlarından biri olan Gölköy, hem mesire alanı hem de içme suyu ve sulama suyu havzasıdır. Gölköy’ün bakımı ve temizliği de dahil olmak üzere tahsisi 2018 yılına kadar… pic.twitter.com/3cmghxdOn1

— Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) July 17, 2024 ">

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1813593576489554101

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.