SON DAKİKA

BAŞKAN TANJU ÖZCAN'A YİNE BİR ANKARA YOLU GÖZÜKÜYOR GİBİ

CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle harekete geçti. CHP Sözcüsü Deniz Yücel yaptığı açıklamada, ” Meseleyi partimizin yetkili kurullarında değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN'A YİNE BİR ANKARA YOLU GÖZÜKÜYOR GİBİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için yaptığı sosyal medya paylaşımında “Sen tanrı mısın tarikat lideri mi?” ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu’da Özcan’a, “Aklını başına al… Tanju, ne kadar kin varmış içinde… Kinini daha da diri tut ve kork! ‘Tanrı mısın?’ Ne demek? Allah’a sığınırım. ‘Tarikat lideri misin?’ Ne demek? Hayatım tarikatlarla mücadele ederek geçti” diye yanıt verdi.

“ELEŞTİRİ SINIRINI AŞTI”

CHP, Özcan’ın ifadelerinin ardından harekete geçti. CHP Sözcüsü Deniz Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özcan’ın eleştiri sınırlarını aştığını belirterek, ” Meseleyi partimizin yetkili kurullarında değerlendireceğiz” dedi.

Yücel’in açıklaması şöyle

Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medya üzerinden eleştiri sınırlarını aşan kırıcı ve rencide edici ifadeler kullanmasına üzülerek tanıklık ettik.

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet değerlerine, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven kişilerin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri de, kişilere değil başta Anayasamıza, milletimize, partimizin savunduğu fikirlere ve değerlere bağlıdır.

Eleştiri ve saygı sınırları içerisinde kalmak kaydıyla her düşünce özgürce ifade edilebilir. Ancak kim olursa olsun, görevi ve konumu ne olursa olsun CHP eski Genel Başkanı hakkında eleştiri sınırlarını aşan bir üslupla paylaşım yapılmasını asla tasvip etmiyoruz.

Sayın Kılıçdaroğlu kendisine mal edilen ve kamuoyunda tepki çeken ifadeleri tekzip etmiştir. Buna rağmen, konuyu köpürtmeye yönelik açıklamaları iyi niyetli görmüyoruz. Meseleyi partimizin yetkili kurullarında değerlendireceğiz.

Kaynak: TELE1

 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.