SON DAKİKA

BAŞKAN TANJU ÖZCAN ÖZELLİKLE "BENGÜ" DEDİ. İŞTE SEBEBİ

Bolu Belediyesi coşku dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerine Bengü konserini de ekledi. Geçtiğimiz günlerde Van’daki konserinin sonunda ‘Ne Mutlu Türküm’ dediği için saldırılara maruz kalan ünlü şarkıcı Bengü’nün, Başkan Özcan’ın talimatıyla özellikle tercih edildiği belirtildi.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN ÖZELLİKLE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türk milletinin kahramanlığının ve bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığının göstergesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü kutlama etkinliklerinde ünlü Türk Pop Şarkıcısı Bengü Bolu’da sahne alacak. 
Van'da düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında sahne aldığı konseri ‘Ne Mutlu Türk’üm’ diyene sözleriyle sonlandırmak isteyen Bengü, bazı seyircilerin sözlü saldırılarına maruz kalmıştı ve sahneye çok sayıda pet şişe atılmıştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, hem Bengü’nün bu yaşadığı üzücü duruma hem de Türk milletine karşı gösterilen saygısızlığa karşı Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Bengü’nün sahne almasını istedi. 
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.