SON DAKİKA

BAŞKAN TANJU ÖZCAN İÇİN YARIN SON GÜN

Geçtiğimiz yıl CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında oy birliğiyle geçici partiden çıkarma cezası vermişti. Özcan'ın cezası yarın sona eriyor.

BAŞKAN TANJU ÖZCAN İÇİN YARIN SON GÜN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkındaki disiplin kurulunun oy birliğiyle 1 yıl geçici çıkarma cezası vermişti. TÖzcan'ın, CHP tarafından verilen 1 yıl süreyle geçici partiden çıkarma cezasına karşı açtığı davayı Ankara 26'ncı Asliye Hukuk Mahkemesi reddetmişti. Cezası yarın sona erecek olan başkan Tanju Özcan geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise "Bu aralar 'şafak kaç?' sorularına maruz kalıyorum...Şafak 2???? Gidişim biraz sessiz oldu..Beni karalayarak 1 yıl uzaklaştırabilen MYK'dan 2 kişi kaldı geriye. Ben ayrılırken, Sayın @enginaltaychp'ye, madem HDP istedi diye gönderildim, inşallah seçim kazanan partiye dönerim demiştim. Maalesef beni uzaklaştırmak kazanamama sorunu çözememiş, sanırım bu şartlarda dönüşüm pek de sessiz olmayacak gibi" dedi.

"Artık gerisini HDP Genel Merkezi, Kandil ve İmralı düşünsün"

Özcan ayrıca "HDP'lilere müjde… Partinin gerçek evladı, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi Tanju Özcan, 2 gün sonra partiye geri dönüyor. Artık gerisini HDP Genel Merkezi, Kandil ve İmralı düşünsün. Size o zaman da yaşadığım “Gün ola harman ola” Hesap vakti gelir!'' ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.