SON DAKİKA

BAŞKAN SAVAŞ ABAK EN SONUNDA ÇILDIRDI

Boluspor 2019 yılı yönetiminde yapılan bir transferden kulübe icra şoku yaşadı.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2019 yılında Gökhan Değirmenci’nin takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Boluspor aradığı file bekçisini Antalyaspor'da bulmuş Ozan Evrim Özenç ile anlaşmaya varmıştı. Takımda fazla yer forma şnası bulmayan  ve sakatlanarak takımdan ayrılan kaleci Ozan Evrim yarım sezon sonunda Boluspordan ayrılmıştı.

O dönem 250 bin TL alacağı olan Ozan Evrim kulüp yönetimi tarafından ödemesini alamayınca yasal yollara başvurmuş, 250 bin TL'nin bugüne kadar ödenmemesi nedeniyle yasal faizler, avukat ücretleride eklenerek ücret 1 Milyon 750 bin TL olmuş.

Kulübe bugün gelen futbolcunun avukatı ve icra memurları Boluspor kulüp binasında başkan Savaş Abak'la görüştü. Kırmızı beyazlı formayı hemen hemen hiç terletmeden faizlerle 1 milyon 750 bin alacağı olduğu söylenen oyuncu ile Boluspor avukatıda bir görüşme gerçekleştirecek.  
 

Olaylar sonrası Boluspor başkanı Savaş Abak yaşananlara resmen ateş püskürdü.  Detaylar videomuzda... 
 


 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.