SON DAKİKA

BAŞKAN ÖZCAN "YANIMDA KRALDAN ÇOK KRALCILAR VAR"

TV Bolu'da canlı yayınlanan programda gazeteci Caner Güngör'ün sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan beraber çalıştığı kişilerle ilgili "Bazılarından çok şey bekliyordum, ancak beklediğimi bulamadığım insanlar oldu" dedi.

BAŞKAN ÖZCAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Başkan Tanju Özcan canlı yayınlanan programda bir çok konuya açıklık getirirken Güngör'e samimi cevaplar verdi. Özcan yalnız kaldınız mı sorusuna ise ""Bazılarından çok şey bekliyordum, ancak beklediğimi bulamadığım insanlar oldu, bunu kabul ediyorum. Bazı arkadaşlarımızın seçimden sonra tavır ve davranışları. Bazıları verdiğim yetkiyi hazmedemediler. Biraz fazla havalara girdiler. Mansur bey benim dostumdu, haftada bir oturur siyaset konuşurduk. Yakın çalışma arkadaşlığı ile yakın arkadaşlığın çok farklı olduğunu gördüm. Benim çevremdeki insanlar capcanlı 24 saat esasına göre çalışacak ve iyi niyetli olacak, havaya girmeyecek" dedi. 

"ETRAFIMDAN KRALDAN ÇOK KRALCILAR VAR"

“Benim atadığım başkan yardımcısı, müdür veya bir personel hiç bir vatandaşı azarlayamaz” diyen başkan Özcan “Etrafımda kraldan çok kralcılar da var. Onları uyarıyorum. Bir kısmı uyarıları dikkate alıyor, almamaya devam edenler de var. Onlarla gerekli tasarrufta bulunacağım” dedi.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.