SON DAKİKA

BAŞKAN FATİH KAVAK'TAN SEBEN HALKINA TEŞEKKÜR

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine günler kala çalışmalarını yavaş yavaş tamamlayan Seben Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatih Kavak bu süreçte kendisine destek veren Seben halkına ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Kavak ayrıca seçim sürecinde hizmet yarışına giren tüm siyasi rakiplerine ve adaylara başarılar diledi.

BAŞKAN FATİH KAVAK'TAN SEBEN HALKINA TEŞEKKÜR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine sadece sayılı günler kalırken, adaylarda seçim çalışmalarını tamamlamak üzere. Seben’de başarıyla bir dönemi geride bırakarak 2. dönem için Ak Parti’den yeniden aday gösterilen başkan Fatih Kavak, seçim sürecinde kendisine destek veren Seben halkına ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.   

Başkan Kavak yaptığı açıklamada “Seben Belediye Başkanlığımızın ilk döneminde oldukça başarılı bir süreç geçirdik. İlçe halkımıza layık çalışmalar yaparken, devam eden projelerimize yenilerini ekledik, hedefimizi büyüttük, ufkumuzu geniş tuttuk. Artık Seben yeni dönemde yeni hedeflere, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik” sloganı ile hizmet ve çözüm odaklı çalışmaya devam edecektir. İlçemiz için hazırladığımız projelerin yanı sıra sosyal hayata dokunan, halkımızın daha iyi hizmet alabileceği bir anlayış ile inşallah ustalık dönemine başlamak istiyoruz. 31 Mart’ta son sözü söyleyecek olan Seben Halkımıza bugüne kadar bana verdikleri destek ve gösterdikleri teveccüh için şimdiden teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğimize hiç şüphem yok. Seçim süreci boyunca Seben ilçemize yakışır bir seçim faaliyeti sürdüren tüm siyasi partilerimize ve adaylarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Seben’in, Bolu’muzun ve ülkemizin kazanacağı bir seçim olması dileği ile bu hizmet yarışına giren muhtar adaylarımıza, encümen adaylarımıza ve tüm siyasi parti adaylarına başarılar diliyorum” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.