SON DAKİKA

BAŞKAN ALTINDAL AÇIKLADI. BAYRAMA KADAR HANGİ PAZARLAR AÇILACAK

Ramazan bayramına sayılı günler kala bayrama kadar açık olacak pazar yerlerini Bolu Manavcılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal açıkladı. Altındal havaların ısınması ile birlikte sebze ve meyve fiyatlarında oldukça düşüş olacağını pazar esnafının bunu fiyatlara yansıtacağını belirtti.

BAŞKAN ALTINDAL AÇIKLADI. BAYRAMA KADAR HANGİ PAZARLAR AÇILACAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Manavcılar ve pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal  yaptığı açıklamada "Ramazan Bayramımıza sayılı günler kaldı. Müsterilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde bayram alışverişlerini yapmaları için Bolu Ana Pazar yeri tezgahlarımız, tuhafiye pazarımızda dahil, Cuma gününden itibaren, arife akşamına kadar her gün açık olacaktır.  Cuma günü Ayşe Metin Karaçayır pazarı, Sağlık pazarı, Cumartesi Bahçelievler pazarı, Mehmet Çoban Tepecik Sümer pazarı, açık olacaktır. Havaların ısınması sebebiyle sebze ve meyve fiyatlarında oldukça düşüş olacaktır. Bu düşen fiyatları bu pazarcı esnaf kardeşleriniz bayram haftası pazarlarımızda fiyatlara yansıtacaktır. Bizler marketler gibi fırsatçılık nedir bilmeyiz, yapamayız. Bir ürünün ederi neyse bizde odur, biz onu biliriz. Vatandaşlarımız rahatlıkla bayram alışverişlerini pazarlarımızdan yapsınlar. Bizde, şahsım ve oda yönetimi olarak her zaman sahada müşterilerimizin yanında olacağız. Hepinize bereketli alışverişler diler, Ailenizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.