SON DAKİKA

BAŞKAN ALTINDAL'DAN PAZAR ESNAFINA MÜJDE

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası başkanı Mustafa Altındal sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada pazar esnafı için sıfır araç alımlarında ÖTV indirimi yapılacağı müjdesini verdi.

Özel Haber
BAŞKAN ALTINDAL'DAN PAZAR ESNAFINA MÜJDE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Başkan Altındal “PAZARCI ESNAFLARIMIZA MÜJDE başlığı ile yaptığı açıklamada  ”Değerli Pazarcı Esnaflarımız Genel Başkanımız sayın Ali Karaca'nın yoğun çalışmaları ve görüşmeleri sonucunda müjdeli haberi sizlere iletiyoruz. Genel başkanımız sayın Ali Karaca önderliğinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş, İç İşleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati ile görüşmerimiz ve yapmış olduğumuz telekonfrens toplantılarımız sonrasında pazarcı esnafımıza araç alımında ÖTV indirimi hayırlı olsun" dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.