SON DAKİKA

BAŞKAN ADAYI ÇAVUŞOĞLU "BOLUSPOR'UN VE YÖNETİMİN YANINDAYIZ"

9 Temmuz'a ertelenen Boluspor'un Olağanüstü Kongresi'nde Savaş Abak yeniden başkan seçildi. Kongre öncesi adaylığını açıklayan ve Boluspor'un sahipsiz kalmayacağının altını çizen Boluspor başkan adayı İş insanı Soner Çavuşoğlu "Son zamanlarda bizim kamuoyundaki konuşmalara baktığımızda, Boluspor'un 3.lige düşmesi, kayyum atanması, Savaş başkanının tekrar aday olmayacağını net bir şekilde söylemesi bizi bu tarihi göreve itmişti. Ama bugün başkanımız mevcut yönetim devam edeceğini görüyoruz. Bu nedenle yanlarında olmak için adaylıktan çekiliyoruz" dedi.

BAŞKAN ADAYI ÇAVUŞOĞLU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kongrede adaylıktan çekildiğini açıklayan iş insanı Soner Çavuşoğlu, “Son zamanlarda bizim kamuoyundaki konuşmalara baktığımızda, Boluspor'un 3.lige düşmesi, kayyum atanması, Savaş başkanının tekrar aday olmayacağını net bir şekilde söylemesi bizi bu tarihi göreve itti. Biz de maddi manevi ne yapabilirsek Bolu halkıyla beraber sadece bu Soner Çavuşoğlu'yla olacak bir şey değildir. Ne yapabilirsek elimizden geleni yapmak için diğer başkanların yaptıkları gibi göreve talip olduk. Ama bugün başkanımız mevcut yönetim devam edeceğini görüyoruz. Keşke daha önce bilseydik, biz Boluspor taraftarı olarak Boluspor sevdalısı olarak, Savaş başkanımızın kesinlikle mevcut yönetimin yanında olurduk. Bugün de olacağız. Bugünden sonra biz yine Boluspor'un yanında olmaya devam edeceğiz. Bize düşen görevi neyse biz onu yapacağız” dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.