SON DAKİKA

"BAKANLIK ÖNÜNDE OTURACAĞIZ, GEREKİRSE YATACAĞIZ"

Hızlı tren hattının Bolu’dan geçmesi için çalıştıklarını belirten MHP Milletvekili İsmail Akgül, “Bakanlık önünde yatmamız gerekiyorsa yatacağız, oturmamız gerekiyorsa oturacağız” dedi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalarına dair konuştu. Yakın zamanda emekliler için düzenlemeler yapılacağının mesajını verdi. Akgül, Ankara’da Bolu için çalıştıklarını vurguladı. Hızlı tren hattının Bolu’dan geçmesi için yoğun çaba içinde olduklarını belirterek, “Ulaştırma Bakanlığı ile alakalı orada hızlı tren projesini görüşüyoruz. Dile getirildi ama şu anda resmi olarak tam projesi çıkarılmış, tam anlamıyla projesi hazırlanmış değil. Biz diğer milletvekili arkadaşlarımıza da söyledik. Hatta Düzce milletvekillerimizle de beraber bu bölgeden o sürecin bir şekilde tamamlamak zorundayız. Biliyorsunuz, Kuzey Marmara’nı devamı yine üst bölgeden Mudurnu-Nallıhan tarafından devam edecek. Zaten o taraftan devam eden bir hızlı tren var. Yeni yapılacak projede de muhakkak bir alan açılması lazım ki, biz Bolu’da öksüz kalmayalım. Buranın vizyonunun, misyonunun gelişmesi adına Bolu’da bu projenin kesinlikle hayata geçmesi lazım. Biz Bolu için en azından bu yolda mücadele edip, Bakanlık önünde yatmamız gerekiyorsa yatacağız, oturmamız gerekiyorsa oturacağız” dedi. 

KÖYLERE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI 

Akgül, meclis çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalarda Nisan ayı sonrasında en büyük mücadeleyi merkeze bağlı köylere doğalgaz getirmek için vereceklerini ifade ederek, “Nisan ayından sonra en büyük mücadele edeceğimiz konulardan bir tanesi de merkez köylere doğalgaz gelmesi. Bizi senelerdir imar olması lazım gibi şeylerle oyalıyorlar. Diğer illerde örnekleri var. En yakınımız Düzce. Oranın 4-5 köyünde imar olmadığı, mahalle olmadığı halde doğalgaz var. Yalova’da var. Bolu’da da olacak. Köyümüzün tam ortasından ana boruyu geçirebiliyorsak imar olmadan, demek ki imar olmadan merkez köylerimize doğalgaz gelebilir. Orman köyü vasfından çıkardığımız köylerimiz var. Burada odun ve yakacak konusunda sıkıntı yaşanıyor. Bu konuyu da Nisan ayında sonra tüm köylerimize organize edeceğiz. Talebi birlik ve beraberlikle isteyeceğiz. Gücümüzü göstereceğiz. Arkamızda milletin olduğu görülünce gerçekleşmeyecek hiçbir şey yok” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke-Köroğlu Gazetesi

 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.