SON DAKİKA

BAKAN SOYLU BİR TELEFONLA KARAGÜMRÜK'ÜN STADYUM İŞİNİ ÇÖZDÜ

İç İşleri Bakanı Bakan Süleyman Soylu Fatih'te bulunan Karagümrük Spor Kulübünü ziyaret etti. Bakan Soylu'ya Kulüp Başkanı Süleyman Hurma, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, altyapı sporcuları ve taraftarlar eşlik etti.

BAKAN SOYLU BİR TELEFONLA KARAGÜMRÜK'ÜN STADYUM İŞİNİ ÇÖZDÜ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Soylu, başkan Süleyman Hurma ile kulüp binasında kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Ardından Soylu, antrenman sahasında altyapı oyuncularıyla bir araya geldi. Bu sırada Bakan Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu arayarak Karagümrük Spor'a antrenman sahası ve stadyum yapılması için görüştü. 

SPOR BAKANI KASAPOĞLU'NDAN KARAGÜMRÜK SPORA STAD MÜJDESİ

Süleyman Soylu ile telefonda görüşen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Karagümrük'ün hem stadını, hem antrenman tesisi ihtiyacını karşılayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Bunun üzerine Bakan Soylu, "Murat Kurum Bakanımız, Arnavutköy'deki yeri Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis ediyor. İşlemleri son aşamada kendisi takip edecek. Ardından Gençlik ve Spor Bakanımız 'da, Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde Karagümrük Stadını bitirecek. Ben işin takipçisiyim. En kısa zamanda hem antrenman sahaları, hem müsabaka stadı yapılmış olacak" şeklinde konuştu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.