SON DAKİKA

BAKAN ŞİMŞEK AÇIKLADI: MAAŞ ZAMMINDA YENİ DÖNEM

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bundan sonra ücret düzenlemelerinin hedef enflasyona göre yapılacağını söyledi.

BAKAN ŞİMŞEK AÇIKLADI: MAAŞ ZAMMINDA YENİ DÖNEM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bundan sonra ücret düzenlemelerinin hedef enflasyona göre yapılacağını söyledi. Şimşek, "Kur rejiminde herhangi bir değişiklik olmayacak. Yatırımcılara ve ihracata çok güçlü destek vereceğiz" dedi.

İç talebin yeniden dengelenmesi ihtiyacının çok net olduğunu kaydeden Şimşek, "İç talep yavaşlayacak, yatırımlara ihracata çok güçlü destek vereceğiz." dedi. Önce rezervleri güçlendireceklerini ifade eden Şimşek,  daha sonra kur korumalı mevduattan çıkış olacağını kaydetti. Bakan Şimşek kamuda çalışan memur ve işçilerin maaş artışları için “Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak”

"YENİ BİREYSEL EMEKLİLİK MODELİ ÖNGÖRÜYORUZ"

İşverenin katkısı olduğu yeni bir bireysel emeklilik modeli öngördüklerini söyleyen Şimşek, amacın sistemde kalış süresini ve fon tutarını artırmak olduğunu ifade etti.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.