SON DAKİKA

BAİBÜ İLE İLGİLİ İDDİALAR ULUSAL BASINDA

Bolu gündeminde çeşitli iddialarla gündemden düşmeyen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde son olarak görevde yükselme sınavında torpil yapıldığı yazılı sınavdan yüksek not alan bir personele sözlü sınavda düşük not verilerek, başka bir personelin bu sayede görevde yükseltildiği iddia edildi.

BAİBÜ İLE İLGİLİ İDDİALAR ULUSAL BASINDA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Halk TV'de yayınlanan haberde 5 bin TL maaş farkın olacağı memurluktan teknikerliğe geçiş için yazılı sınav yapılmış.  Yazılı sınavda 78,723 alan personele sözlü sınavda 70 puan, sınava giren diğer personele yazılı sınavdan 68.085 aldığı halde sözlü sınavdan tam 90 puan verilerek görevde yükselmesi sağlanmış. 

Halk TV haber sunucusu Ekrem Açıkel yaptığı sunumda “Hak yenmedi mi?, Bu kul hakkı değil mi?” diye BAİBÜ yetkililerine sordu. 

Öte yandan BAİBÜ Eğitim Fakültesinde son günlerde personele Mobing iddiaları, personel arasında ayrımcılık gibi iddialarda zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Gelişmeleri takip ediyoruz.  

İŞTE O HABER: 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.