SON DAKİKA

BACAĞI KIRIK VATANDAŞ AMBULANS İLE OYUNU KULLANDI

Bolu'da geçirdiği trafik kazası sonucunda ayağı kırılan ve yürümekte güçlük çeken bir kişi oy vermeye ambulans ile götürüldü.

BACAĞI KIRIK VATANDAŞ AMBULANS İLE OYUNU KULLANDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Aktaş Mahallesi Akıncı Sokakta oturan ve geçirdiği trafik kazası sonucu sağ ayağı kırıldığı için yürümekte güçlük çerken Rıza Cırık, İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerini arayarak yardım istedi.
Cırık'ı evinden alan sağlık ekipleri, ambulansla oy kullanacağı Atatürk Anadolu Lisesine getirdi.

1007 nolu sandıkta oy kullanacak olan Cırık, eşi ve sağlık ekiplerinin yardımı ile oy pusulası ve zarfı aldı. Kabine giren Cırık, oyunu kullandıktan sonra zarfı sandığa attı.
Geçirdiği trafik kazası sonucunda ayağının kırıldığını ve ameliyat olduğunu anlatan Cırık, gazetecilere, seçimin vatana hayırlı olması temennisinde bulundu.
Trafik kazası geçirdiği için bacağının kırıldığını ifade eden Cırık, "Kimseye zahmet vermek istemezdik. Ama mecbur kaldık. Oy kullanmak da bir hizmet ve vatan görevi. Devletimizin yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıkçılarımızdan da Allah razı olsun." dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.