SON DAKİKA

AZ SAYIDA ÖĞRENCİ İLE ÜST SEVİYEDE EĞİTİM İÇİN…

Bolu’da 2022 yılında faaliyete geçen ve ilimizin önemli eğitim kurumlarından biri olan “Aykut Hoca Kişisel Gelişim Kursu” yeni öğretim yılı için stratejisini ve yeni dönem için planlamalarını tamamladı.

AZ SAYIDA ÖĞRENCİ İLE ÜST SEVİYEDE EĞİTİM İÇİN…
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Aykut Hoca Kişisel Gelişim Kursu Müdürü ve Fen Bilimleri öğretmeni Batuhan Titiz, kurumları hakkında bilgiler vererek, “Az sayıda öğrenci ve üst seviyede eğitim” mottosu ile erken kayıtların dolmak üzere olduğunu, yıl içinde kayıt yaptırmak isteyen velilerine olumlu cevap veremediklerini belirtti. Titiz, ayrıca “Kayıtların yoğunluğu sebebi ile erken kayıtlardan yararlanmak için velilerimizi kurumumuza bekleriz.” ifadelerine yer verdi.  

“Bolu'da başarı hikâyeleri bizimle yazılır!" sloganı ile hazırlandığı yeni dönemde de yine “Az sayıda öğrenci ve üst seviyede eğitim” için kolları sıvayan Aykut Hoca Kişisel Gelişim Kursu, deneyimli ve uzman eğitim kadrosu ile her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak onları akademik ve kişisel olarak geliştirmeyi hedefliyor. Kurs Müdürü Batuhan Titiz, kişisel gelişim kurslarıyla öğrencilere başarı dolu bir gelecek sunmayı hedeflediklerini ve sundukları nitelikli eğitim programları ile öğrencileri en etkili şekilde hazırladıklarını belirtti. 

Bolu’nun güzellikleri arasında, öğrencilerini geleceğe hazırlarken samimi bir öğrenme ortamı sunduklarının altını çizen Titiz, “Kurumumuz, öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak ve hayallerine ulaşmalarına rehberlik etmek için çaba harcamaktadır. Başarıya giden yolda, öğrencilerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin başarı ve takibi Koç öğretmenlerimiz tarafından dikkatle incelenip, takip edilmektedir.” dedi. 

Erken kayıt yaptırmanın avantajlarından da bahseden Aykut Hoca Kişisel Gelişim Kurs Müdürü Batuhan Titiz “Bizimle geleceğinizi şekillendirmek, başarı dolu bir eğitim deneyimi yaşamak için velilerimizi kurumumuza bekleriz.” ifadelerine yer verdi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Aykut Hoca (@aykuthoca_kgk)'in paylaştığı bir gönderi

">

https://www.instagram.com/reel/C5dU0qFMJO-/

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.