SON DAKİKA

ATATÜRK STADYUMUNDA İSTİFA SESLERİ

Boluspor sahasında yine rakibine farklı mağlup olurken, play-off için tükenen umutlar tribünleride kızdırdı. Bolusporlu taraftarlar maç sonunda teknik direktör Muzaffer Bilazer'i istifaya davet ettiler.

ATATÜRK STADYUMUNDA İSTİFA SESLERİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Önceki hafta sahasında Samsunspor'a mağlup olan Boluspor muhtemel rakibi Bodrumspor'a da farklı mağlup olarak play-off yolunda önemli bir yara aldı. İki maçtada öne geçmesine rağmen ikinci yarılarda yokları oynayan kırmızı beyazlılar da taraftarlar teknik direktör Muzaffer Bilazer'i istifaya davet ettiler. 

Mücadele sonunda uzun süre Bilazer aleyhinde tezahuratlar yapan kırmızı beyazlı taraftarlar yine stadyumdan üzgün ayrıldılar.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • memoli acar (1 yıl önce)
    topunuz defolup gidin yine aynı tarife ha bir eksik ha bir fazla iyiki iki takım ligden çekildide beleş altı puan aldığınız paralar zehir zıkkım olsun hiçbiri kobongonun eline su dökemez adamı bile bile swakaryaya kaptırdınız ne futbol var ne bir bilginiz her sene aynı senaryo şu takımın başına adam gibi bir hoca bir orta saha bir gölcü iyi bir kaleci almadınız bizim kaleci sırf artis ismail cipi niye oynatmıyon hoca seninde futbol bilginin çok olmadığı kanaatindeyim yenilirsin iyi oynarsın here maçta dört veya beş gol utanın utanın
    0
    0
    Cevapla