SON DAKİKA

ASUMAN BAŞKAN KÜSENLERDEN DEĞİL!

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı olan fakat listede yer alamayan Asuman Şentürk Tekin dosta düşmana küskünlük yok partimin emrindeyim mesajını net bir şekilde verdi.

ASUMAN BAŞKAN KÜSENLERDEN DEĞİL!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili aday adayı olan Asuman Şentürk Tekin aday gösterilmemesine rağmen küsmedi sahaya indi. Aday adaylığı sürecinin yanı sıra Belediye Başkan yardımcılığı döneminde de taraflı tarafsız herkesin büyük takdirini ve beğenisini toplayan Asuman Şentürk Tekin geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen CHP seçim kordinasyon merkezindeydi. Milletvekili adayları Türker Ateş ve Burak Cop ile Zuhal Işın Toker'le sık sık fikir alışverişi yapan Tekin adaylara yanınızdayım mesajını net bir şekilde verdi. Asuman Şentürk Tekin saha çalışmalarında da adaylar ile kapı kapı gezeceğini ifade ederken "Küskünlük asla yok. Ben Cumhuriyet Halk Partimizin her zaman emrindeyim, hizmetindeyim. 14 Mayıs'ta baharı getireceğimizden kuşkumuz yok"dedi. 

Bolu Gazetesi

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.