SON DAKİKA

ASLI AKIŞ ARTIK ULUSAL BASINDA

Bolu Basının amiral gemisi Köroğlu Haber Ailesinin başarılı muhabiri Aslı Akış, ulusal basının önemli temsilcilerinden Bengü Türk TV’de yeni meslek hayatına başladı.

ASLI AKIŞ ARTIK ULUSAL BASINDA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’da 30 yıl önce yayın hayatına başlayan ve bu süreçte birbirinden önemli gazetecinin yetiştiren bir “Basın Okulu” haline dönüşen Köroğlu TV & Köroğlu Gazetesi’nde 2017 yılında muhabir olarak göreve başlayan ve 8 sene boyunca büyük emekler vererek mesleğini icra eden Aslı Akış, çalışma hayatına Ankara’da devam edecek.

Akış, Türkiye’nin önemli ana akım televizyon kanallarından olan Bengü Türk TV’de muhabir olarak görevine başladı.

Akış, Bolu’da bulunduğu seneler içerisinde Köroğlu TV’de önemli haberlere ve seçim dönemlerinde gerçekleştirdiği çarpıcı programlara imza atmıştı. 

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Üyesi olan Aslı Akış; Bolu Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Mahalli Basın Temsilciliği, Yeşilay Kadın Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.