SON DAKİKA

ARZU AYDIN'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK Parti Bolu 2’inci Milletvekili adayı Arzu Aydın, Gittiğimiz her yerde halkın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bizi bağırlarına basıyorlar. Biz bu sefer 3-0’a yani bunu laf olsun diye söylemiyorum, milletin desteğiyle 3-0’a çok yakınız” dedi. Aydın ayrıca, Türker Ateş’in CHP’nin birinci sırasından gösterilmesini eleştirdi.

ARZU AYDIN'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İkinci döneminde Bolu 2’inci sıradan aday gösterilen Arzu Aydın, sahada gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, “Ben uzun zamandan beri teşkilatçılık yapıyorum. Dolayısıyla sahayı okuma kabiliyetine sahip olduğumu düşünüyorum. Gittiğimiz her yerde halkın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bizi bağırlarına basıyorlar. Biz bu sefer 3-0’a yani bunu laf olsun diye söylemiyorum, milletin desteğiyle 3-0’a çok yakın olduğumuzu ve 3-0’la 14 Mayıs akşamını ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

“120 BİN 130 BİN OY ALACAĞIZ”

“Şimdi bu bizim aldığımız en yüksek oydan yola çıkacağız. Tabii burada seçmen sayısı da arttı. 105 bin bizim için hani bir baraj. Biz bunu çok çok üstünde en az 120 bin 130 bin oy bekliyoruz Allah'ın izniyle”

“CHP’DE SERMAYENİN DE BASKISIYLA ADAYLIK SÖZ KONUSU OLDU”


“AK Parti 20 küsur senedir iktidar. Dolayısıyla biz zorlanarak değil, çalışarak başarılı olduk.  CHP'nin şimdi bizim şeye bakarsanız sıralamaya bakarsanız 3’ü de teşkilat geçmişi olan adaylar. Ama gördük ki CHP'de öyle bir teşkilat geçmişine bakılmıyor. Galiba biraz sermayenin de bastırmasıyla, sermayenin de desteğiyle bir adaylık söz konusu oldu. Tabii bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin hani halkçı parti olduğunu ifade eden partinin galiba seçimi kazanmak için uyguladığı bir yöntem. Şöyle halkın dediği değil, teşkilata emek verenler değil yukarıdan hani şey bir bastırma artık yukarıdan bir şey kullanılmış herhalde takdir kullanılmış. Bir ön seçim yok. Herhangi bir teşkilatın onayı yok.”

“BOLU HALKI EMEK VERENİ BİLİR”

“Bolu halkı emek vereni bilir. Bizim düsturumuz başarı gayrete aşık. Dolayısıyla Bolu halkı kimin sahada çalıştığını, kimin çalışmadığını, kimin tanındığını, kimin tanınmadığını görecek kararını ona göre verecek.”

Bülent Velioğlu

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.