SON DAKİKA

ARAÇ SAHİPLERİ MÜJDE İNDİRİM VAR!

Araç sahiplerini sevindirecek bir gelişme yaşandı. İsrail-Hamas savaşının etkisiyle petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Brent petrol fiyatları 87 dolardan 80 doların altını test etmiş yaşanan sert düşüş sonrası akaryakıt fiyatlarında bir indirim beklentisi oluştu. Sektör kaynaklarının aktardığına göre motorine araç sahiplerini sevindirecek bir indirim geliyor.

ARAÇ SAHİPLERİ MÜJDE İNDİRİM VAR!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Brent petrol fiyatlarında yaşanan sert dalgalanma sonrası yurt içinde benzin ve motorin (mazot) fiyatları üzerindeki etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda akaryakıt litre fiyatları bir kez daha değişiyor. Brent petrolün varili en son, uluslararası piyasalarda 80 doların altını test etmesiyle akaryakıtta indirim sinyali verdi. Düşüşün etkisiyle motorin fiyatlarına indirim geliyor. 13 Kasım Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 64 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

MOTORİN İNDİRİMİ NE ZAMAN UYGULANACAK?

Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, 13 Kasım Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 64 kuruş indirim gelecek. Benzin fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor. Ekim ayında motorin fiyatları için 2 lira 92 kuruş indirim yapıldıktan sonra 17 Ekim günü yeniden 2 lira 25 kuruş zam yapılmıştı. 31 Ekim 2023 tarihinde ise 1,57 TL indirim yapılmıştı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.