SON DAKİKA

"ANNE BENİM ADIMI NEDEN TANJU KOYDUNUZ?"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı talihsiz açıklamalar ile Bolu'yu ve Boluspor'u ağzına alarak Samsunspor camiasına yaranmaya çalışan eski futbolcu Tanju Çolak'ın peşini adaşı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bırakmıyor. Özcan son meclis toplantısında Tanju Çolak'ın "Muhtemelen Tanju Özcan'ın adını bana hayranlıklarından dolayı ailesi koymuştur" ifadelerine sert tepki gösterdi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Meclisi yakından izleyen annesine “Anne niye benim adımı Tanju koydunuz?” diyerek Tanju Çolak ile aralarında 10 yaş farkın olduğunu dolayısıyla bunun mümkün olmadığını ve ailesinin futbolla alakalarının olmadığını  belirten başkan Özcan “Tanju Çolak'ı zamanında buraya getirenler var. ‘O dönem benim için çakma bir Tanju burada dolaşıyor’ demişti. Kaçakçı 9 yıl kaçakçılıktan ceza almış biri bu” dedi. 

Bolu Beleidye Başkanı Tanju Özcan'ın adaşı eski futbolcu Tanju Çolak ile ilgili tüm açıklamalarını videomuzdan izleyebilrisiniz

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.