SON DAKİKA

ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN, KURDUĞUNUZ VAKIF'TAN

Vefatının 24. yılında andığımız rahmetli İzzet Baysal babamızın kurduğu vakıf ve yeğeni Ahmet Baysal amcamız durmadan Bolu'ya yatırımlarına devam ediyorlar. Amcasının vefat yıl dönümü nedeniyle Bolu'da bulunan Ahmet Baysal ile İzzet Baysal Vakfı yine sağlık sektörüne önemli bağışlar yaptı.

ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN, KURDUĞUNUZ VAKIF'TAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Büyük hayırsever İzzet Baysal'ın anma programında yapılan protkol ile Esin Baysal Aile Sağlığı Merkezinin Protokolü ve İl Sağlık Müdürlüğüne 8 milyon TL'lik Cihaz Alım Protokolü Vali Erkan Kılıç başkanlığında İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Danışman tarafından imzalandı. 

Bolu Valiliğinden yapılan protokol ile ilgili açıklamada ise "İzzet Baysal Vakfının ilimize kazandıracağı 148. eser olan Esin Baysal Aile Sağlığı Merkezinin Protokolü ve İl Sağlık Müdürlüğüne 8 milyon TL'lik Cihaz Alım Protokolü, Valimiz Sayın Erkan Kılıç başkanlığında İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Danışman tarafından imzalandı. Valimiz Sayın Erkan Kılıç, "İzzet Baysal'ı vefatının 24. sene-i devriyesinde hayır ve rahmetle andığımız bu anlamlı günde ilimize bu eserin kazandırılmasına ve teknik desteğin sağlanmasına vesile olan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'a ve vakıf üyelerine teşekkür ederim." ifadelerine yer verildi. 

Resim
Resim
Resim
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.