SON DAKİKA

ALEMDAR'A ESKİ BAŞKANLARDAN TAM DESTEK

AK Parti'de bayrak asmadan, masa silmeden , çay vermeden ve her türlü aşamadan gelerek hak ettiği Merkez İlçe başkanlığı için görevlendirilen Engin Alemdar'a eski başkanlar Erol Özak ve Adil Esen destek için ziyarette bulundular.

Özel Haber
ALEMDAR'A ESKİ BAŞKANLARDAN TAM DESTEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak'ın milletvekili 3. sıra adayı  olması sonrası bu göreve getirilen Engin Alemdar koltuğa oturur oturmaz kendini seçim çalışmaları içinde buldu. Bu kısa süreci oldukça iyi yöneten Alemdar partisi ile birlikte sahada eksik olmazken kendisine ilk destek eski başkanlardan geldi.  AK Parti Merkez İlçe başkanı Engin Alemdar'ı eski merkez ilçe başkanları Erol Özak ve Adil Esen ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Alemdar ise yaptığı açıklamada “Geçmiş dönem Merkez ilçe Başkanlarımız Erol Özak ve Adil Esen ziyaretimize geldiler Başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde partimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

BAŞARILARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Alemdar daha öncede partinin bir çok çalışmasında yer almış, en son bolu Belediyespor Kulübünde başkanlık yaparak kulübün bir çok başarısına imza atmıştı.   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.