SON DAKİKA

ALBAY BAŞKAN'DAN SAVAŞ BAŞKAN'A DESTEK

Boluspor'da başkan Savaş Abak ve yönetimi takımı ayakta tutabilmek için yoğun bir çaba sarf ederken, zaman zaman kırmızı beyazlı ekibe ve yönetime verilen destekler umutları yeşertiyor. Son olarak Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal oda olarak tribünde yerlerini alacaklarını belirterek "Pazar esnafı olarak Maratonda yerimizi alacağız. Maç biletleri de odamızdan" dedi.

ALBAY BAŞKAN'DAN SAVAŞ BAŞKAN'A DESTEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal yaptığı açıklamada " Pazar esnafı olarak Maratonda yerimizi alacağız. Bolu’muzun tartışmasız ortak sevdası Boluspor’umuzun bu hafta evimizde oynayacağı zorlu Eyüpspor karşılaşmasında Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası’na kayıtlı Üyeler olarak maratonda tribününde takımımıza destek olmak için yerimizi alacağız. Boluspor’umuza destek olmak için bu hafta maça gidecek Pazar esnafımızın maç biletlerini de Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası olarak biz hediye edeceğiz. İki sezondur Bolsuporumuz için ellerini değil bedenlerini taşın altına koyan Kulüp Başkanımız Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin, sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek için, tribündeki yerimizi alalım. Maça gidecek Pazar esnafı arkadaşlarımız biletlerini Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odamızdan alabilirler" ifadelerine yer verdi. 

Bir şunu diyen bir yazı 'BOLUSPOR BOLU MANAVLAR ve PAZARCILAR ESNAF ODASI' görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.