SON DAKİKA

ALBAY BAŞKANDAN MANAV VE PAZAR ESNAFINA BOLUSPOR ÇAĞRISI

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altundal her zaman olduğu gibi Boluspor'u yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Kırmızı beyazlı takıma sevgisi ile bilinen başkan Altundal Boluspor Kocaelispor maçına gidecek oda üyeleri için maç biletlerinin bedava olduğunu, biletleri kendilerinden temin edebileceklerini belirtti.

ALBAY BAŞKANDAN MANAV VE PAZAR ESNAFINA BOLUSPOR ÇAĞRISI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altundal Pazar ve Manav Esnafı meslektaşlarına seslenerek "Her zaman söylediğim gibi bizim farkımız, zincir marketler çeker gider, Biz Bolu'nun çocukları burada iyi ve kötü günümüzde Bolu Halkı olarak yaşamaya devam ederiz. Bizim sevincimiz de bir, acımız da bir. Çünkü bizler Bolu'nun çocuklarıyız. İşte bu bilinçle dün olduğu gibi Pazar günü de şehrimizin takımına, Bolusporumuza tribündeki yerimizi alarak sahip çıkacağız. Maça gitmek isteyen Oda Üyesi arkadaşlarımıza yine maç biletlerini Oda olarak hediye edeceğiz. Haydi bu memleketin öz evlatları; gün birlik günü. Gün kırmızı beyaz renklere sahip çıkma günü" dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.