SON DAKİKA

ALBAY BAŞKAN ODASI İLE YİNE ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla esnaflara bayrak dağıtımı yaptı. Bolu'da her sosyal platformda yer alan başkan Altındal yine önemli ve milli bir günde üstüne düşeni fazlası ile yaptı.

ALBAY BAŞKAN ODASI İLE YİNE ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bayrak dağıtımına Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal’ın yanı sıra, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Kalafat, Yalçın Demir ve Karmış Yusuf da katıldı.

Aynı zamanda Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Başkan Altındal yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 15 Temmuz’un 8. yılında, canlarını ortaya koyarak FETÖ'nün alçak darbe girişimine 'Dur' diyen Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Devletimizin bekası için meydanları doldurarak silahların ve tankların önünde etten duvar ören tüm vatandaşlarımızla dünyaya bir mesaj verdik. Bir olduk, Türkiye olduk .Bugün burada 15 Temmuz günü birlikte darbeye dur dediğimiz esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek bayrak dağıtımı yaptık. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşanan olaylarda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum ve yaralı olan gazilerimize de acil şifalar diliyor bu darbe sonrası kahramanca bir duruş sergileyen vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.