SON DAKİKA

ALADAĞSPOR'UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

Bolu Amatör kümede daha önce iki il şampiyonluğu bulunan ve amatör ligimizin en renkli takımlarından olan GLS Grup Aladağspor hafta içi mesaisinde Kıbrıscıkspor'u 3-2 mağlup ederek zirve takibinin sürdürdü.

ALADAĞSPOR'UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Mütevazi bir bütçe ile ligde zirve yarışının içinde yer alan ve ilk devrede Geredespor mağlubiyeti sonrası hata yapmayan Mavi beyazlılar ağır sahada oynadığı maçta Kıbrıscıkspor engelinide 3-2 geçerek haftayı 3 puanla kapattı. 

TAKIM HAVAYI YAKALADI

2-0 öne geçtiği maçta skor bir ara 2-2'ye gelse de son dakikalarda tecrübesini konuşturan GLS grup Aladağspor haneisne 3 puanı yazdırarak maç fazlası ile Geredespor ile puanları eşitledi. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen mavi beyazlılar son yaptıkları transferlerle iyi bir hava yakalarken, takım içindeki birlik beraberlik, kalan maçlar öncesi en büyük güçleri durumunda. 

"HEDEF KALAN MAÇLARI KAZANIP ŞAMPİYON OLMAK"

Oynadığı 6 maçta 15 puana ulaşan GLS Grup Aladağspor kalan maçlarını kazanarak tarihindeki 3'üncü şampiyonluğu yakalamak istiyor.      

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.