SON DAKİKA

ALADAĞSPOR'DAN GLS GRUP'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geçtiğimiz sezon oynadığı başarılı futbol ile son haftalara kadar şampiyonluğu kovalayan GLS Grup Aladağspor, sponsoru GLS Grup'a bir teşekkür ziyareti yaparak plaket verdi.

ALADAĞSPOR'DAN GLS GRUP'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

GLS Grup Aladağspor yönetim kurulu sposnsorları İstanbul'da ki yerinde ziyaret ederek yeni sezon öncesi de fikir elışverişinde bulunuldu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada "2022-2023 sezonu isim sponsorumuz GLS GRUP A.Ş. firmasını yönetim kurulu olarak ziyaretimizi gerçekleştirdik. Firma sahipleri Sayın Ahmet Gülsun ve Onur Gülsun ile yaptığımız görüşmelerde kulübümüze vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletirken, önümüzdeki sezon için istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.