SON DAKİKA

AKSİLİK OLMAZSA GÖRKEM GÖRK İLE DEVAM

Boluspor'da teknik direktör Muzaffer Bilazer'in istifası sonrası gözler yeni teknik adama çevrilirken kırmızı beyazlı ekibin alt yapı hocası eski futbolcumuz Görkem Görk ile kalan maçları tamamlaması bekleniyor.

Özel Haber
AKSİLİK OLMAZSA GÖRKEM GÖRK İLE DEVAM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz sezon küme düşmekten son anda kurtulan ve borç içinde kalan Boluspor'u alarak önce ayakları üstünde tutmayı başaran, ardından sezon içinde bu borçları ceplerinden ödeyerek kimsenin destek vermediği kırmızı beyazlı ekibi bu haftaya kadar play-off hedefinde tutan kırmızı beyazlılar Bilazer'in istifası ile Görkem hoca ile yoluna devam edecek gibi görünüyor. Az da olsa Play-off yolunda takımı ve ligi bilen Görkem Görk ile  kalan maçları tamamlayacak olan ekibimiz yeni sezonunda planlamasını yapmaya başaldı.  

Şeffaf yönetim anlayışı çerçevesinde Mayıs ayında mali kongrede yapacak olan ve  1 yıl boyunca yaptıklarını delegelere ve kamuoyuna anlatacak olan Boluspor Yönetiminin ayakları üstünde duracak bir Boluspor için yeni bir yapılanmayada gidebileceği öğrenildi.   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Taraftar (1 yıl önce)
    Bu takım şu zamana kadar performans kaybolmuştur ne olursa olsun bu takım bizim ve bizimdir sezon sonuna kadar alınan puan veya puanlar takım adına iyi olacaktır
    0
    0
    Cevapla