SON DAKİKA

AKSOY VE ÖZEL BU SEÇİMİN EN ÇOK ÇALIŞANLARI OLDULAR

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için MHP Bolu 2. sıra milletvekili adayı Rahmi Aksoy ve 3. sıra milletvekili adayı Muhittin Özel canla başla çalışmaya devam ediyorlar. İki dava adamı 1. sırada yer alan İsmail Akgül'ün tartışmasız en büyük destekçileri.

AKSOY VE ÖZEL BU SEÇİMİN EN ÇOK ÇALIŞANLARI OLDULAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hemen hemen her ilçede, köyde, sokakta izleri bulunan MHP Bolu 2. sıra milletvekili adayı Rahmi Aksoy ve 3. sıra milletvekili adayı Muhittin Özel bu dönem seçimlerin en çalışkan isimleri olarak dikkat çekiyorlar. Sıralamalarına aldırış etmeden adaylıkları açıklandıkları günden bu yana sokak sokak , köy köy gezen iki dava adamı 1. sıra adayı İsmail Akgül'ü meclise göndermek için tüm güçlerini kullanıyorlar.    

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.