SON DAKİKA

AK PARTİLİ BAŞKANLAR "3'ÜNÜDE MECLİSE GÖNDERECEĞİZ"

AK Parti'de açıklanan kesin listeye göre isimleri açıklanan Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın ve Kazım Konak'a ilk destek partinin belediye başkanlarından geldi.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ve Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli, Bolu AK Partinin kesin listesinde yer alan Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın ve Kazım Konak'a destek olmak için bir ziyarette bulundular. 

Başkana dına açıklama yapan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak "Bolu Ak Parti Milletvekilleri adaylarımız ile Ak Parti il başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldik.
Birlik beraberlik içerisinde tüm gayretimizle 14 Mayıs günü sandıklardan 3 Milletvekilimizide çıkarıp meclise Bolumuzu en güzel şekilde temsil etmek için göndereceğiz" ifadelerine yer verdi. 
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bekir (1 yıl önce)
    Gerede’nin ki nerde
    0
    0
    Cevapla