SON DAKİKA

AK PARTİ'DE BELEDİYE SEÇİMLERİ İÇİN "KAZIM KONAK" SESLERİ

AK Parti Bolu Merkez İlçe eski Başkanı Kazım Konak, partisinin merkez ilçe teşkilat toplantısına katıldı. Kazım Konak'ın toplantı fotoğraflarını sosyal medyasında, paylaşırken kullandığı ifadeler, Konak'ın yeni hedefi Bolu Belediyesi mi? yorumlarının yapılmasına neden oldu.

AK PARTİ'DE BELEDİYE SEÇİMLERİ İÇİN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Uzun yıllar AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve 14 Mayıs seçimlerinden önce milletvekili adayı olan Kazım Konak, AK Parti Bolu Merkez İlçe teşkilatlarının yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantı fotoğraflarıyla sosyal medyasında paylaştığı ileti, Kazım Konak'ın yeni hedefi Bolu Belediye Başkanlığı mı? sorusunu akıllara getirdi. 

Türkiye Yüzyılı inşaasında durmadan hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz"

Kazım Konak katıldığı AK Parti Bolu Merkez İlçe teşkilatları toplantı fotoğraflarını, "AK Parti hizmet odaklı siyasetin merkezidir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde gece gündüz demeden AK Parti davamıza hizmet eden Merkez İlçe teşkilatlarımınız yönetim kurulu toplantısına İl Başkanımız Sayın Suat Güner nezdinde seçimlere emekveren tüm teşkilatlarımıza ve misafirperverliğinden dolayı Merkez İlçe Başkanımız Engin Alemdar ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine bir kez daha teşekkür ederim. 

Türkiye Yüzyılı inşaasında durmadan hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadeleriyle paylaştı. 

Konak'ın parti teşkilatlarıyla birlik ve bütünlük içerisinde yaptığı bu paylaşım Bolu Belediye Başkan Adaylığı için bir işaret fişeği olarak yorumlandı. 

Kaynak: Tvbolu.com

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.