SON DAKİKA

AK PARTİ SEBEN'DE TECRÜBELİ İSİMLERLE "DEVAM" DEDİ

31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idare seçimleri için partiler listelerini YSK'ya bildirdi. Seben'de AK Parti İl Genel Meclisi için yılların tecrübeli siyasetçisi İsmail Akman ile birlikte Ali Fidan'ı isimlerini duyurdu.

AK PARTİ SEBEN'DE TECRÜBELİ İSİMLERLE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, 20 Şubat itibariyle kesinleşen İl Genel Meclisi aday üyeleri listesini bildirdi. Seben'de beklendiği gibi listenin başında yılların deneyimli siyasetçisi İsmail Akman 1. sırada yer alırken, partinin neferlerinden Ali Fidan 2. sırada yer aldı. 

Bolu Seben hattını iyi kurdu

Seben'de merkez dahil, köylerdeki bir çok faaliyetlerde ve programlarda başı çeken, projelerin bir çoğunu Bolu'dan Seben'e taşımayı başaran İsmail Akman, yılların verdiği tecrübe ile başarı ile yürüttüğü bu göreve  4. kez aday gösterildi. Çalışkanlığının yanı sıra Bolu siyasetinin yakından tanıdığı Akman ile birlikte İl Genel Meclisi üye adaylığı için 2. sırada gösterilen Ali Fidan'da Ak Parti'nin seben'de gücüne güç katması bekleniyor. 

İSMAİL AKMAN VE ALİ FİDAN'DA TEMPO YOĞUN

İl Genel Meclisine iki isim gönderen Seben'de Ak Partili İsmail Akman ve Ali Fidan'ın seçim çalışmalarına hemen başlayarak, AK Partili arkadaşları ile köy köy gezerek,  yoğun bir çalışma gerçekleştirmeye başladıkları 31 Mart'a kadar durmaksızın çalışacakları öğrenildi.       

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.