SON DAKİKA

AK PARTİ İL GENEL MECLİSİ ADAYLARINDAN KÖYLERDE YOĞUN PROGRAM

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi köy gezilerini sürdüren AK Parti İl Genel Meclisi Adayları muhtarların ve köylülerin taleplerini dinleyerek, vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı da oldukça memnunlar. Yoğun bir program halinde çalışmalarını sürdüren AK Partili İl Genel Meclisi Adaylarına partinin önemli isimleri de zaman zaman destek vererek, 31 Mart'ta yapılacak seçimde sürpriz yaşamak istemiyorlar.

AK PARTİ İL GENEL MECLİSİ ADAYLARINDAN KÖYLERDE YOĞUN PROGRAM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

En son Tarakçı, Yukarıçamlı, Karamanlar, Kandamış, Yayladınlar ve Yuva köyünü ziyaret eden AK Parti İl Genel Meclisi Adayları Ekrem Çetinkaya, Zerrin Yavuz Açıkalın, Samet Kocadağ,  İsmail Eker, Metin Eymür ve Ümit Tomurcukgül’e partinin önemli isimleri Alaaddin Yılmaz, Nurettin Doğanay, Arzu Aydın, Kazım Konak, Cemil Akay, Burak Balaban, Haluk Yerlikaya ve Süleyman Özbağ'da destek verdi. 

Seçime kadar yoğun bir program ile çalışmaya devam edecek olan AK Parti İl Genel Meclisi Adayları yaptıkları açıklamada İşimiz hizmet, Sevdamız Bolu' sloganımız ile çıkmış olduğumuz saha çalışmaları kapsamında Ak Parti Bolu İl Genel Meclisi Adaylarımız ile birlikte köylerimizde yaşayan seçmenlerimizin hanelerine misafir olduk, desteklerini istedik.  31 Mart Yerel Seçimleri öncesi saha çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bizlere destek vermek için gelen 3 Dönem Bolu Belediye Başkanımız sayın Alaaddin Yılmaz’a, Geçmiş Dönem İl Başkanımız sayın Nurettin Doğanay’a, 27. Dönem Bolu Milletvekilimiz sayın Arzu Aydın’a, Geçmiş Dönem Merkez İlçe Başkanımız sayın Kazım Konak’a, Bolu Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayımız sayın Cemil Akay’a, Geçmiş Dönem Bolu Belediye Meclisi Üyemiz sayın Burak Balaban’a, sayın Haluk Yerlikaya’ya ve Geçmiş Dönem Seben Belediye Başkanımız ve Geçmiş Dönem Bolu Belediyesi Başkan Yardımcımız sayın Süleyman Özbağ’a teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.