SON DAKİKA

ABAK “HİÇBİR YÖNETİM BU KADAR BAĞIŞ YAPMAZ”

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, Spor14 canlı yayında Vedat Özkan’ın sorularını yanıtladı. Başkan Abak “bir yönetim sırtına bu kadar yük vurulmaz. Hiçbir yönetim de bu kadar bağış yapmaz” dedi.  

ABAK “HİÇBİR YÖNETİM BU KADAR BAĞIŞ YAPMAZ”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Spor14 canlı yayınında Boluspor Kulübünü almadan önce Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ofisinde bir görüşme yaptığını ve destek olması durumunda takımı alacağını ifade ettiğini belirten Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak “Tanju Başkan son 4 maç kala ofisime geldi. Destek istedi, tabiiki yapacağız. Her başkan yaptı. Bende yaptım, iş adamları da yaptı. Sonradan da dediki, Savaşcığım takım ligde kaldı. Sen bu takımı alır mısın? Bu arada dargınlıklarımız geçti. Bende kendisine eğer destek olacaksan alayım dedim. Bende senden de bir bedel çıksın, benden de bir bedel çıksın dedim. Eğer destek olmazsan bu iş zor. Daha önceden içinde bulunduğumuz için gelir hep aynı ama giderler her geçen gün artarak devam ediyor, biliyoruz yani. Ha! bugün ha! yarın diyerek bekledik. Ama yardım etmek istiyor mu? Onu da bilmiyorum. Veya da Boluspor’a sıra gelmiyor. Daha öncede söyledim bir yönetimin sırtına bu kadar yük vurulmaz. Diğer yönetimleri de biliyorum, hiçbir yönetim de bu kadar bağış yapmaz. Kongrede de söyledim. Eğer destek olunmazsa işler çok zor” diye konuştu.

Konuyla ilgili başkan Savaş Abak'ın açıklamlarını izlemek için tıklayın... 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.