SON DAKİKA

9 GÜNLÜK TATİL SONRASI BAŞKAN HIZLI BAŞLADI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kısa süre önce baştan aşağı yenilenen, şehrin gözbebeği Atatürk Orman Parkı’nda incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

9 GÜNLÜK TATİL SONRASI BAŞKAN HIZLI BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası mesaiye hızlı bir giriş yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sabah Atatürk Orman Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Sabahın erken saatlerinde bu yıl baştan aşağı yenilen Atatürk Orman Parkı’na gelerek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli teknik personellerle 5 yıllık döneminde inşa edilen devasa yapay havuz ile parktaki çevre düzenlemeleri ve oyun gruplarında inceleme yapan Özcan, gördüğü en küçük eksikliklerle ilgili giderilmesi için talimat verdi.

Parka vakit geçirenlerle de sohbet eden Özcan, gördüğü küçük bir bebeği severek, ülkeye ve vatana hayırlı bir birey olarak yetişmesi temennisinde bulundu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.