SON DAKİKA

27 YAŞINDAKİ BEYZANUR YAŞAMINA SON VERDİ

Sakarya'da kendisinden haber alınamayınca girilen evinde kendisini asarak intihar etmiş olarak bulunan Beyzanur Altun (Özkan) Bolu'da toprağa verilecek

27 YAŞINDAKİ BEYZANUR YAŞAMINA SON VERDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sakarya'nın Geyve İlçesi Tepecikler Mahallesi'nde yaşayan 27 yaşındaki Beyzanur Altun'dan (Özkan) haber alamayan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.
İtfaiye ve sağlık ekipleri girdikleri evde Beyzanur Altun'u kendisini asarak intihar etmiş olarak buldu.

Çiftin sık sık kavga ettikleri son olarak önceki gün de büyük bir kavga yaşandığı ileri sürülünce Beyzanur Altun'un eşinin de ifadesine başvuruldu.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezinde otopsi yapılan Beyzanur Altun'un cenazesi ailesine teslim edildi.
Genç kadın, memleketi Bolu'nun Kürkçüler mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.