SON DAKİKA

2 YILDIR BİTMEYEN KAVŞAK İÇİN DUA EDİYORLAR

Bolu'da Beşkavaklar mahallesinde ana yol üzerinde yapılan dönel kavşak tam 2 yıldır doğru dürüst bitirilip hizmete açılamadı. Mahalleli yine ekiplerin çalışma yaptığı kavşağın bu sefer bitmesi için dua ettiklerini söylediler.

2 YILDIR BİTMEYEN KAVŞAK İÇİN DUA EDİYORLAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Belediyenin şehrin muhtelif yerlerinde yaptığı dönel kavşaklar çok tartışılıyor. Hele ki Beşkavaklar mahallesinde yapılan kavşağın 2 yıldır bir türlü bitirelememesi mahalle sakinlerini artık çileden çıkarttı.

2 yıl boyunca yapılıp sökülen, bazen tamamen sökülüp tekrar yeniden yapılan kavşakta yine ekipler çalışmalara başladı. 2 yıldır bir kavşağı bitiremeyen ekiplerin bu sefer artık kavşaktaki çalışmaya son noktayı koymasını isteyen vatandaşlar, "Burası küçücük bir dönel kavşak. Tam 2 senedir bir yapılıyor, bir sökülüyor. Tam bitti demiştik ekipler yine kavşağı söküp çalışmalara başladılar. Bizim aklımız bu işe ermiyor. Kavşağın olduğu yol ana yol. 2 yıldır bitmeyen bu kavşak çalışması artık son bulsun" dediler.

Bolu Gazetesi

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.