SON DAKİKA

ÖĞRETMENLER GÖSTERİ YAPTI, ÖĞRENCİLERİ ALKIŞLADI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 104'üncü yılında Gazipaşa ilkokulu bu muhteşem bayramı farklı bir şekilde kutladı. Okul yöneticileri ve öğretmenleri hazırladıkları gösteriyi öğrencilerinin beğenisine sundu.

Özel Haber
ÖĞRETMENLER GÖSTERİ YAPTI, ÖĞRENCİLERİ ALKIŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Öğrencilerin ve gençlerin gösteri yaptığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında bu kez Gaziapaşa İlkokulunun öğretmenleri kendileri gösteri yaparak öğrencilerinin beğenisine sundular. Okulda görev yapan tüm öğretmenler günlerce hazırladıkları 19 Mayıs gösterilerini okul bahçesinde öğrencileri ile birlikte kutladılar. Okulun öğretmenleri sergilerdikleri halk oyunları ve yöresel oyunlarla öğrencilerin ve programı izleyen velilerin büyük alkışını aldılar. Öğretmenlerini hayranlıkla izleyen minikler ise programın devamını beklediklerini ifade ettiler. Çocukların gösterilerde öğretmenlerine katılması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Programda ayrıca sosyal medya akımında okul yönetici ve öğretmenleri çok güzel bir fotoğrafı anılara bıraktı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.