SON DAKİKA

"100. YIL CUMHURİYET PARKI, BU BÖLGENİN EN BÜYÜK PARKI OLACAK"

Bolu Belediyesi tarafından kente yeni bir park kazandırılması için çalışma başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğünce Karaçayır Mahallesi ile Karacasu beldesi arasında bulunan alana 100. Yıl Cumhuriyet Parkı yapılacak.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Parkın yapılacağı alanda gazetecilere açıklamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Proje ihalesinin bittiğini aktaran Özcan, "Bu sene nasip olursa hayata geçirmek için başlıyoruz. Güney kısmının da altyapı drenaj işinin ihalesini gerçekleştireceğiz. Hazırlığımız yapacağız. Çok büyük bir alan olduğu için birden bitirebilmemiz mümkün değil." dedi.

Özcan, 378 dönüm alana yapılacak parkla ilgili bilgi vererek, "100. Yıl Cumhuriyet Parkı, bu bölgenin en büyük parkı olacak. Bu büyüklükte park sadece Ankara'da var. Park içerisinde geniş bir kitleye hitap edecek sosyal alanlar ve etkinlik yerleri olacak." diye konuştu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Hilmi Erhan (1 yıl önce)
    Bu hizmetin hayata geçmesini büyük merakla bekliyoruz Halka hizmet Hakka hizmettir
    0
    0
    Cevapla